Olen ihmeissäni, olen yllättynyt, erittäin positiivisesti yllättynyt, ennen kaikkea olen tyytyväinen. Inspiroiduin!! Ja tein ihka ensimmäisen minialbumin :) Aiheena "VIP memories 2008" eli ne tärkeimmät jutut vuodelta 2008.

Olen joskus muinoin kerännyt erilaisia tuopinalustoja baareista mukaan. Nyt Irlannin reissun tuopinalustat päätyivät minialbumiksi, albumin koko siis 9,3 cm x 9,3 cm, 10 tuopinalustaa, eli 20 sivua. Tavoitteenani oli myös kokeilla itselleni uusia juttuja, ja näitä löytyy.. piilojournal, nauhat + niitit, rub-ons, 3d-liima valokuvassa ja ylipäänsä vähän "koristellummat" sivut..

Ja tällaiselta vuoteni 08 näytti:


Kansisivulla uutta itselleni ovat 3d-lasitteen käyttö, memories-tarra on päällystetty sillä, samoin nuo kärpäslasit :) Uutta on myös helmien käyttö. Ne olen ostanut muutama vuosi sitten Englannista ja tarkoitukseni oli niitä koruissa käyttää.. arvatkaa onko tätä ennen käytetty yhtäkään :) Sitten tuo korkki: tarkoitukseni oli että takasivulle virittelen jonkun kuminauhan tai nauhan, jonka voi kiepsauttaa korkin ympäri ja näin pistää albumin "kiinni".. Arvatkaa muistinko enää viimeistä sivua tehdessäni tätä idea.. eli viritelmä on vähän vaiheessa.. Paperi Basic Grey Obscure.


Daruden keikka Rukalla oli huippu :) Paperit edelleen Basic Grey Obscure lehtiöstä. Nuo "niitti"koristeet valokuvan nurkissa on Tiimarista löytämästäni silityskuvasta. Hyvin tarttuvat glue dotseilla kiinni, ei tarvitse silitellä!


Sisarukseni Tintti ja Tali tanssivat vanhat. Tintin kanssa olin pukua shoppaamassa ja hyvin onnistui!
Paperit DCWV Black & White mat stack. Kukat leikattu retrokukkaleikkurilla samasta paperista.


Ensimmäinen yhteinen kummityttö ja eka kertaa itse sylikummina.. Paperit Basic Grey Sultry, nauhan olen huutanut Lauralta, muistaakseni :) Journaling on perhosien siivissä ja lisäksi piilojournaling (uutta mulle) pilkottaa oikean sivun yläreunasta.



Matkoillakin käytiin.. Uutta tässä mulle on tuo läpikuultavan muovin käyttö ja "lisäsivut"..

Ehkä tässä saa kuvan niistä lisäsivuista :) Uutena tässä näkyy rub-ons (myrskykuvan taustalla, ja pipokuvassa :) ).. Paperit on ihan Tiimarin jostain setistä. Ja jos joskus sulle tarjoutuu mahdollisuus lähteä Hurtigrutenille, niin suosittelen ehdottomasti!! Itse menin huhtikuussa Kirkenesista Tromssaan, ja matka oli loistava! Hintakin oli kohtuullinen, koska varasin matkan pari päivää ennen lähtöä ja oli off-season.. Ja huoletta voi yksinkin matkustella :)


Hih :) Kärpäslasit taas päällystetty Glossy Assentilla. Tarrat (uutta mulle..) on tullut jonkun askartelulehden mukana. Paperit Basic Grey Archaic ja Obscure tai ainakin Basic Grey, jos en muistanut lehtiön nimiä oikein..


Uutta mulle nuo itse tehdyt pallokoristeet ja nauha+niitti yhdistelmä. Paperit edelleen Basic Grey, Archaic ja Obscure.



"I drove all niiigght ..." Pitääkin käydä laittamassa taustamusiikkia :) Onneksi nauhoitin sen Las Vegasin keikan joka tuli pari päivää sitten telkkarista.



Vuoden luku oli ehdottomasti kahdeksan eli lumiukko. Paperit Basic Grey Sultry.
Myös askarteleminen oli suuri osa elämää vuonna 2008 ja vuoden mieleenpainunein työ on tuo kalenteri, joka kurkistelee kuvassa..Toinen mieleenpainuva työ oli kummitytöllemme tehty albumi ristiäislahjaksi, mutta siitä en ottanut kuvia :(
Myyjäiskuvia on sitten tuossa "minivihkosessa".


Tämä sivu, takakansi, on suosikkini tässä albumissa. Johtunee ehkä tuosta kuvasta.. Mummo ja pappa juhlivat timanttihääpäivää 26.12. Paperit edelleen basic grey, oliskos obscure. Uutta itselle tuo "muovinauha" ja sen asettelu, tilasin nauhan Heinikasta.

Tehtiin muuten Tintin ja Anniskan kanssa 15x15 cm albumi juhlaparille lahjaksi. Mutta siitäkään ei ole kuvia :(

Albumin laitoin yhteen noilla "avaimenperä"kettingeillä vai miksi niitä sanotaan??? Nämä kaksi ketjua ovat tulleet joskus vaatteiden mukana, hintalapputilpehöörit ovat olleet näillä kiinni vaatteessa.

Ei muuten jäänyt kuin yksi aukeama kuvaamatta tuosta albumista :) Mutta siinä oli pusuttelukuvia :)

Ja albumi pääsee kunniapaikalle askarteluhuoneeseeni:



tulipas tästä nyt hirveä megapostaus :) Kiitos kun jaksoit loppuun asti :)

ps. pahoitteluni, kuvien laatu on vähän niin ja näin.. Avokilla on parempi kamera mukana, ja en jaksa odottaa että tulee kotiin.. Nyt kun tämä on viimeinkin valmis!!