Olenpas ollut tänä viikonloppuna ahkera :) Ehkä se johtuu siitä että olin viikolla kipeenä, ja kun lauantaina olo alkoi helpottamaan (vaikka vielä olikin lämpöä), niin tuli tarve olla hyödyksi :)

Avokki pyysi muutama viikko sitten, että voisinko ostaa molemmille omat kirjelokerikot, joihin voisimme omat laskumme jemmata odottamaan maksua. Lupasin ostella, mutta sitten päätin ne tehdä itse. Omani valmistui tänään. Muropaketin pahvit hyödynsin, kolme pahvia liimasin aina yhteen, sitten paperit päälle ja liimalla palaset kokoon.

Ja tällaiselta se näyttää




Paprut on Basic Grey, Sultry ja hm joku BG:n toinen vihko. Lootan reunat ja vaaleanpunaiset kukat pyyhkäisin kissansilmämusteella, pinkkeihin kukkiin ja perhosiin laitoin chalkseilla vähän väriä.. (Joo sorruin ja tilasin chalksit..) Koko: 15 cm leveyttä, 10 cm korkeutta ja n. 4,5 cm syvyyttä.

Tykkään, onnistui ihan mukavasti vaikka jossain välissä näytti että tästä ei tule mitään..

Heinikasta kotiutui tällä viikolla vähän ostoksia.. Shoppailin inventaarioalessa ja lopulta ostin melkein kaikkea muuta paitsi alejuttuja.. Anniska, tässä siis sulle kuva siitä mitä ostin



Lisäksi shoppailin Taitopuoti Paperinauhassa, mutta ne ostokset jäi kuvaamatta. Mutta sieltä tilasin kuumailmapuhaltimen, leimasimia, chalksit.


Kulutin aikaani netissä ja kannattaa pyörähtää Bevin All the things I love - blogissa, siellä on aivan loistava herkku jaossa..

Don't forget to check Bev's amazing blog - there is a candy time!!