Huh huh, nyt se on valmis! Nimittäin joulukalenteri 2009 Inspiksen haasteeseen. Menihän tässä reilusti yli kaksi viikkoa kun tätä ristiäisvalmistelujen lomassa yöpuhteina tein :) Mutta ajoissa valmistui, eikä edes viime tingassa!

Oman kalenterini tein valokuva-albumiin, jonka ostin yhteen toiseen projektiin Tiimarista (3,50 e). Mutta koska albumissa oli sopivasti 12 taskua, päätyi se joulukalenteriksi. Kalenteri on mulle itelle, ajatuksena muistuttaa mua ottamaan aikaa välillä itellekin, nauttimaan pienistä asioista ja tuomaan hyvää mieltä arjen keskelle :)

Tästä kuvasta näkee, miltä tuo joulukalenteri sit käytössä näyttää. Sivut yritin skannailla 4 kerrallaan, ettei 24 yksittäistä kuvaa tarvitse liittää :)

Tässä sitten kaikki "luukut" (pahoitteluni, ettei ihan kaikki luukut näy kokonaisina, kaikissa luukuissa on tuo käsintehty katkoviivareunus, joka yllä olevassa kuvassa näkyy):

Osassa "luukuista" kuvat on ihan kuvina, osassa ne on leikattu muotoon (kuusi, joulupallo, jalan jälki, lumiukko etc).

Valkoiset korttipohjat on Tiimarista, paperit on DCWV:n the Christmas multi Stackista (viime joulun jämäpaprut), aakkostarrat Adornitin Tiny Whoopsy Red (voitin Lauralta), käsinpiirretty ihan pirusti mustaa viivaa ja numerot Making Memories Beach rub onsit (muistaakseni huudettu Lauralta). Numeroista ykköset ja kakkosethan loppuivat heti alkuunsa, joten niiden virkaa toimittaa osassa "luukuista" huutomerkit ja kysymysmerkit.

Oon kyllä tosi tyytyväinen, että sain tämän projektin valmiiksi. Suurin osa sivuista miellyttää todella paljon, mutta omat inhokit löytyy seasta kanssa. Esim luukusta 2 (kävele metsässä) en tykkää yhtään! Voipi olla, että sen tilalle teen vielä uuden luukun.. :) 

Ja mun uuden vuoden lupaukset tulee tässä:

Lupaan opetella ottamaan parempia kuvia

Lupaan opetella käyttämään skanneria paremmin

Lupaan opetella muokkaamaan kuvia!!

Nyt nukkumaan..