Joulu oli ja meni, mutta laitanpa tänne kuitenkin vielä kuvia joulukorteista. Onpahan itselle tallessa jos ei muuta :) 

Näistä tykkäsin ihan hirmuisesti. Empossattuja joulukorttei:

sekä tällainen

Reunat ja lumihiutaleet piirretty valkoisella kynällä, muuten embossattu valkoisella. Eka kertaa tein tätäkin ja kivaa oli ;) Ja kiitos leimasinten lainaajalle :)

Näistä tekemistäni korteista tuli sarjakuvat mieleen ja sit hyödynnettiin Lapin Kansan joulusarjiksia (=loppui aika ja valmiit kortit..)

Hyvin simppeliä ja nopeaa. Ja omasta mielestä hauskoja :) Varsinkin kortin koko oli kiva :) 

Inspiroiduin myös haasteesta kasiviis. Ajoissa tein tämän haasteen, mutta vähän vastusti. Ensimmäinen paketti, jonka skräppäsin, lähti eteenpäin ilman, että muistin sitä kuvata.. Sitten tein nämä joista on kuva, mutta kun tulin kotiin reissusta ja aloin bloggamaan, tulin 20 minuuttia myöhässä koneelle.. Otti niin päästä, että meinasin jättää nämä kuvat kokonaan julkaisematta, mutta tässä nämä nyt tulevat.

Pieni karkkiylläri lähti pikkutontun nimissä kaikille läheisille. Tässä vielä lähikuvaa:

Paketit tein 8x8 tuumaisista papruista, osasta leikkasin muutaman sentin pois ennen taittelua. Paketit tein mun ikiomalla "Scor-Palilla" eli mulla on tuollainen Fiskarsin peruspaperileikkuri . Laitoin siihen kaksi terää yhtä aikaa, pidin nuuttausterää yläreunassa ja leikkaavaa terää alareunassa. Näppärästi toimi, ei tarvinnut vaihdella teriä edeskahtaalleen :) 

Näitä tuli tehtyä yhteensä lähes parikymmentä, kaikista ei tullut otettua julkaisukelpoista kuvaa..

Muutenkin viime aikoina on tullut tehtyä kaikkea enemmän ja vähemmän, kun vain saisin kuvat julkaistua.. Ja tottakai suuri osa lähti joululahjoina eteenpäin ilman, että muistin kuvata..