EDIT: kuvia ja sepostusta lisätty :)

Pikapikaa postaan kuvan omasta vastineestani tammikuun kisaan. Lisään kuvia ja selostusta, kunhan Peepu on nukahtanut.. Mutta koska siinä voi kestää puolen yön yli, lataan pari kuvaa jotta ehdin mukaan..

Here is my "minialbum" for Inspiroidu monthly challenge.

Meitsin seinävaate on siis tässä:

13 valokuvaa, 12-13 toivetta / lupausta / tavoitetta vuodelle 2010 (riippuu miten laskee..). 13 photos, 12-13 wishes / goals for year 2010.

Autokuvan alla on tyhjästä tuolista kuva. Siihen liittyen aion selvittää monimuotoopiskelumahdollisuuksia. Ja auto = matkustaa, tosin tarkoittaa enemmänkin lähiseutumatkailua :)  toisaalta tuo auto kuvastaa myös sitä matkaa sinne unelmatyöpaikkaan, joka on sitten mahdollista ehkä muutaman vuoden päästä :)

I will find out what kind of opportunities there is to study while working. And I will travel.

Rakastaa aion edelleen. "Otsikkokuvan" lupaus on henkilökohtaisempi, mutta lyhyesti sanoen aion sallia itselleni virheitä ja siksi "otsikkokuvassa" on rillit vinossa. Varsinainen kirjoittelu on tuon lasinalusen toisella puolen. Ja mitä enemmän katson tuota "otsikkosivua" sitä enemmän tulee sellainen olo, että sen olen mahdollisesti skräpistänyt jostain, mutta kun en saa millään päähäni että mistä, jos näin on! Help anyone??

I will love. And I try not to punish myself too much when I make mistakes..

Liput U2:sen keikalle on takataskussa, sitä menoa en peru! Ja pelata aion muulloinkin kuin jouluna.

I will go to see U2 and will play games more (not only during Christmas).

Ystäviin aion pitää enemmän yhteyttä ja näyttää myös Peepulle mitä hyvä ystävä merkitsee. Peepun vuosi, Peepu 365 on myös tavoitteena. 31 päivää on onnistuneesti takana ja kuva joka päivältä otettuna..

I will keep in touch with my friends. I will also take 365 photos from Peepu (one photo every day).

Töihin paluuta yritän olla murehtimatta. Siihen liittyen toivon, että Peepu pärjää hyvin hoidossa ja uskon, että meidän yhteys ei häviä minnekään..

I will go back to work during summer, I try not to worry too much about it. I also wish that Peepu will enjoy his time in daycare and I believe our connection will stay the same even we are apart during daytime.

aion käydä jossakin näyttelyssä  / museossa tai vastaavassa (tuo variksenpelätin kuva on osa Hiljainen kansa - teosta). Ja enkunkielisiä kirjoja aion lukea. Ja viimeisimpänä yritän lukea sen p**un No logo - kirjan, joka on odottanut hyllyssä iät ja ajat..

I will visit a museum or go to some exhibition. And will read books in english. And try to read No logo - book..

Ja siellä se seinällä komeilee. And there it is, on the wall:

 Matskuina tuoppien aluset. Tämä siksi, että vuoden 2008 Top 10 tein tuopinalusille. Ja koska tämä on tavallaan samaa sarjaa halusin matskunkin saman.. Aion siis vuodesta 2009 tehdä myös jonkinlaisen minialbumin jossain välissä.

Alusiin sutaisin hieman valkoista maalia, "kehykset" tein mustasta "lätkämailateipistä", aakkoset AC:n vinyl (nuolet myös askarreltu niistä) ja nauhat Reprint (kai). Ja kun vuosi on pulkassa, niin kirjoittelen tuonne nurjille puolille miten toiveiden ja tavoitteiden kanssa kävi (lätkin valkoista maalia taustapuolellekin jo valmiiksi). Ja sitten vuonna 2011 tulen myös todnäk avaamaan osan nauhoista, jotta saan tuon opuksen taiteltua albumiksi.

Materials: coasters, white paint, special black tape which is usually used to cover ice hockey stick, letters and arrows AC Vinyl and ribbons Reprint (I guess).