"Kaikki" on Ikaalisissa, mutta me Anniskan kanssa ärvötetään kumpikin omassa kotonamme :( No, piristimme päiväämme, ja heitimme neljän maissa toisillemme haasteluonnokset, seitsemään mennessä piti olla valmista.

Mie valitsin skräpistyskohteeksi tämän ihanan Lauran leiskan . Ja se oli mulle ihan ylivaikee. Meinasi tulla tuskanhiki ja tulikin :) Tällainen lopputulos.

There is a scrapbooking meeting called "Intohimona skräppäys" in Ikaalinen this weekend but I and Anniska were not able to go there :( To cheer us up, we decided to challenge each other once again. Three hours, two different sketches. My choice was this lovely layout made by Laura . And the sketch was way too difficult for me. This is what I came up with.

Peepun eka kylpy meitsin käsissä. Paprut on Fancy Pants, tarrat ja kirjaimet Glitter Potista. Tähän en ole mitenkään hirveen tyytyväinen, mutta olen oppinut jo "armahtamaan" itseäni sen verran, et en vaivaa päätä kovin kauaa tällaisilla "epäonnistumisilla". Ihanat muistot tuli ikuistettua, parempi niin huonommallakin sivulla, kuin ei ikuistusta ollenkaan, eiks juu? 

Peepu's first bath in my arms. I was so scared that will drop him, luckily did not :) 

Anniskan aivan mielettömän ihana vastine löytyy täältä. Here you can see Anniska's layout, check it out!

Anniska heitti sitten luonnokseksi tämän Inspis-haasteen twistin. Tämä oli mulle huomattavasti helpompi ja olen sivuun jopa tyytyväinen.

Anniska chose this sketch for our challenge. This was easier for me and here is my layout.

Peepun eka vaunulenkki tuli vihdoinkin ikuistettua. Valkoiset kiekurat grungeboardia, lumihiutaleet siirtokuvia ja lävistimellä tehtyjä, otsikossa neljästä eri tarra-arkista aakkosia. "Ekalla vaunulenkillä olit ihmeissäsi ja vähän piti itkaistakin, mutta siitä eteenpäin päiväunet vaunuissa ovat olleet ehdoton juttu."

I wanted to scrap Peepu's first walk in baby buggy. I like this layout!

Tällaista tänään :)