Hei pitkästä aikaa :) Täällä pitää vilskettä, pikapikaa vain päivittelen haasteleiskoja..

Anniskan kanssa ollaan taas haastettu toisiamme puolin jos toisin. Tässä ensimmäinen. Haasteeni kuului: tee 6x12 /12x6 leiska, käytä luonnoksena jotakin Pagemapin luonnosta. Tässä mun vastine.

"Kehitystäsi on ihana seurata. Joka päivä opit jotain uutta ja isäsi kans saamme ihmetellä ja päivitellä oppimiasi asioita. Milloin se oli eka hymy, käden heiluttelu, ensimmäinen nauru, kutiaminen, helistimeen tarttuminen.. Nyt on vuorossa ryömiminen, kääntyminen, istumaan vänkääminen... "

Tää on taas hyvin "mun tyylinen", ei koristeita, papereilla leikittelyä vain. Olisin niin halunnut heittää jotain koristetta  / jippoa tuohon, mut en osannut.. Pakko opetella, tahtoo käyttää koristeitakin.. Silti olen sivuun kyllä tyytyväinen, vaik onki pelkkiä paprujuttui, niin on enemmän kuin mulla yleensä. Ainakin siltä itsestä tuntuu.

Anniskan vastine on täällä.

Sitten Anniska haastoi seuraavasti: käytä useampaa kuin yhtä kuvaa, ei saa käyttää yksiväristä paprua kuin journalingissa. Lisänä oli luonnos, jota sai käyttää jos halusi (olihan se näin??). Luonnos oli tällä kertaa mulle liian vaikea, joten omalla versiolla mentii. Tässä mun tekele. Ja tämä on tekele.. Ei ihan menny nappiin.

Journaling kertoo pikkuisen ensikohtaamisista mumman, papan, isomummojen ja isopapan kanssa.

Ja jälleen leiska ilman koristeita. Yhden sydämmen leikkasin jämäpaprusta, kimalleliimaa päälle ja kohotarroilla tuohon paprusuikaleeseen sydämen päälle kiinni. Niin kaipais jotain. Mut jälleen en osannut mitään laittaa..

Sitten Anniska haastoi mut tekemään jotain lahjaksi, ja piti olla suurempi kuin kortti (tai näin muistelin, toivottavasti ei pitänyt olla suurempi kuin 12x12 tuumanen papru..). Joten skräppäsin sitten tällaisen 23cm x 23 cm taulun Jaapon kummipojalle.

"Kesällä 2008 tulimme katsomaan sinua teille Espooseen. Sinä olit jo iso poika, touhusit vaikka ja mitä! Muistoksi xxx ...."

Olen joskus aikoja sitten tulostellut noita ton reissun kuvia tosi paljon minikoossa. Lauran tilkkutäkkihaasteen kun näin niin ajattelin tilkkuilla nämä kuvat. Onneksi oli vielä kaverilta neliöleikkuri lainassa, niin ei tarvinnut alkaa  käsin leikkelemään - ei olis kärsivällisyys riittänyt..

Tää on näistä leiskoista suosikkini. Ja tulen varmasti tekemään jotain samantyylistä myöhemminkin. Toivottavasti vielä osaan :) 

Nyt nukkumatti kutsuu.. Meillä tehdään hampaita, joten voi olla piiiitkä yö edessä.