Kuten edellinenkin leiska, myös tämä on Anniskan haastamana syntynyt :) Hän päätti myös tähän kuvan, aiheen (elämä ennen Peepua ja Peepun syntymän jälkeen) ja Scrap-Roomin pakin.

Nyt jälkikäteen vähän harmittaa, kun tarina leiskassa jäi vähän liian pinnalliseksi. Mutta toistaalta on ihan kiva olla ylhäällä, kuinka paljon mun "arki" on muuttunut ja suhtautuminen mm. kotitöihin..

Nyt tämä tyttö suuntaa lomailemaan. Lähdemme Peepun kanssa pariksi päiväksi reissuun. Sitten alkaakin olla lomat ohi (vähiin piru vie käyvät). Ehkä ehdin vielä blogata ennen töihin paluuta tai sitten en..  Julkaisemattomia leiskoja kyllä on. Ja ne on jopa kuvattukin. Ja suunnitelmissa on vielä pari skräppäyspäivää hyvässä seurassa ennen loman loppua. Mutta ehtiikö sitä sitten kaiken touhun lomassa istua koneella ennen töiden alkua, se on toinen juttu.. Ja kun uudenlainen arki koittaa, on "oma" aika aluksi varmasti tosi kortilla, ennen kuin oppii sitä uutta arkea pyörittämään :) Joten blogitauko saattaa olla pari päivää tai pari kuukautta... :D