Viime päivinä olen mietiskellyt - kuinka monta kameraa on tarpeeksi?

Meillä on tällä hetkellä mooonta kameraa:

- Digijärkkäri, Canon EOS 1000D

- Digi"pokkari" Canon Powershot SX200IS

- Videokamera Canon Legria FS200

- Polaroid - kamera (Hei, jos sulla on Polaroid 600 filmiä, niin olisin kiinnostunut ostamaan!)

- 2 Kodakin vanhaa digikameraa

Ja molemmilla on kännykässä myös kamera. Eli periaatteessa meidän kolmen hengen perheessä on 8 kameraa. Ja silti haluaisin yhden lisää!!! Olen nyt ihastunut Polaroid PoGoon. Haluaisin sen, jotta se helpottaisi 365:n dokumentoimista - sen sijaan, että kaikki kuvat pitäisi ensin tallettaa koneelle, muokata ja sitten ladata Fotonettiin, odottaa tilaus kotiin, leikata ja sitten laittaa kirjoihin ja kansiin - saisi kuvan tulostettua just vaikka heti ja laitettua sen omalle paikalleen kansioon.

Edellisvuoden 365 on nimittäin vieläkin pahasti kesken.. Maaliskuun alusta eteenpäin kaikki kuvat on vielä tilaamatta.. Ehkä saan sen joskus valmiiksi tai sitten en..

Viime vuonna tehtyjä leiskoja on vielä pari julkaisematta. Tässä yksi viidentoista minuutin pikaleiska. En jaksanut siivota pöytää, joten "siivosin" sen skräppäämällä :) 

Sivuun siis menivät pöydällä lojuneet materiaalit. Ei mikään tähtiteos, eikä mikään hurja tarinointikaan. Halusin vain vähän rentoutua ja juuri se onnistui tätä sivua tehdessä.