Mun pikkusisarukset T&T ovat pojun kummeja. On harvinaista herkkua, että poju tapaa heidät yhtäaikaa.

Viime kesänä oltiin yhtäaikaa kotona käymässä ja otettiin "yhteiskuvia" ulkona. Oli hauskaa!

Leiskan matskuina Sassafrass Lassin mysteeriboksista tulleita juttuja.

JES! Enää vajaa viikko Intohimona Skräppäykseen! Ja APUA! Toivon sydämmestäni, että viikko on tarpeeksi pitkä, jotta Anniskan polvi kuntoutuu sen verran, että hän pääsee mukaan! Tätä reissua ollaan niin suunniteltu ja odotettu! Rahaa säästetty ja synttärilahjoiksi saatu ja annettu workshop-osallistumisia. (Ja jännitän, että mitä sitten jos hän ei pääsekään. En tunne tapahtumasta ketään muuta... )

Jännitän, että miten ehdin pakata kaiken tarpeellisen mukaan. Tällä viikolla on muutenkin säpinäviikko ja aika kortilla. Ja yöt pitäisi kuitenkin käyttää nukkumiseen, jotta ens viikonloppua ei tarvitse nukkua :) 

Ja tajusin vasta eilen kuinka pitkä ajomatka on edessä, Eniron mukaan täältä tulee Laukaalle 541 km. Ajaminen on jees, mutta..  Matkasta tulee piiiiitkä, jos Anniska ei pysty lähtemään mukaan. Varsinkin, kun väkisinkin osa matkasta taittuu yön pimeydessä tai aamuhämärissä.

Nyt siis peukut pystyyn Anniskan puolesta!

----

My siblings live in the Southern Finland and my little boy sees them quite rarely, especially together. Last summer we were all in Rovaniemi.

Materials Sassafrass Lass Mystery box.