Molskis!

Kauan odotetut paketit tulivat tänään.. Tilasin Lanstokensilta (apua, siellä muuten näyttää olevan jokin alennus bubbe -leimasimista, äkkiä sanakirja tänne!) 3 Bubbe leimasinta ja Ez Mount - levyjä sekä Crafticalta (sielläkin on leimasimet -10 % 15.5. saakka) Magnolian Edwin - leimasimen ja sellofaanipusseja. Leimasimet ovat aivan ihania!! Siinä sitten aloin päivällä innolla laittamaan Bubbe - leimoja ja Magnolian jo aiemmin tulleita kevätpaketin leimoja käyttökuntoon. En ole aiemmin unmounted leimoja tilannut, joten fiksuna tyttönä ajattelin, että tsekkaan ensin ohjeita Maijun loistavasta blogista.

Noh, ohjeethan olivat loistavat ja mallailin leimat levylle ja leikkasin levyn sopivan kokoiseksi.. Sitten otin tarran takaa pois ja aloin mallaamaan levyt leimoihin paikalleen ja hups heijakkaa!! Eihän ne palat täsmänneetkään sitten leimojen kanssa yksiin! Pössi minä olin leimoja levylle sovitellessa pöyrättänyt leiman ihan nurin kurin.. Oppia ikä kaikki: kun mallaat palat Ez Mount - levylle, piirrä rajat aina leimasin oikein päin :) Onneksi tästä selvittiin pienellä viilauksella, ja ei leimasimet jääneet pöydälle vaan pääsevät kohta käyttöön ! Kuvia sitten kun on jotain valmiina (ja kamera tulee Venäjältä).

Olin tänään muutenkin reipas, ja kävin tekemässä oman toiminimeni kirjanpitoa ajantasalle.. Kyllä pientä harrastajayrittäjää ilahduttaa yli 50% liikevaihdon kasvu ja 109,8 % tulosparannus edellisvuoteen verrattuna :) Kuulostavat prosentteina kasvut ihan uskomattomilta, mutta euroissa on aika pienet summat kyseessä :) Ehkä tosin tulosparannukseen vaikuttaa sekin, että viime vuonna ostettiin firman piikkiin ompelukone ja tänä vuonna ei..

Nyt leimailemaan!