Olen sairastanut viimeiset kolme päivää vatsatautia, hermot menee vessassa laukkoessa.. Ja telkusta ei tule mitään, ei jaksa keskittyä kirjojen lukemiseen ja ei pysty askartelemaan..  *nyyh*
Tämän päivän olen viihdyttänyt itseäni seikkailemalla blogeissa.. Onneksi tästä on lyhyt matka hotelli helpotukseen..

Lehtipollon blogissa törmäilin digiskräppäykseen ja tässähän sitä oli nyt aikaa kokeilla.. Ja ei kun tuumasta toimeen. Pikkuveljelle soitin neuvoa antavan puhelun, ja hän vinkkasi ilmaisen kuvankäsittelyohjelman GIMP:n pariin. Lehtipollon hyvien vinkkien kautta löysin myös pari ilmaista digiskräppäyssettiä Irenen sivuilta ja ohjeita tällaiselle aloittelijalle Digital Scrapbook Place - sivustolta.

Tässäpä ensimmäinen tuotos, joka syntyi monen tuskaisen tunnin jälkeen.. Aion vielä lisätä tähän sitä sun tätä (journalin, bling blingiä..) kun saan tulostettua. Mutta ensimmäiseksi yritykseksi ihan ok tuotos, eikös juu? :)

1713008.jpg

Vielä pitää opetella tuota kuvien muokkausta (joo, noi alareunan kuvat ovat hieman erikokoisia..) ja muutenkin kuvankäsittelyohjelman ajatusmaailmaa.. ei ihan heti mene jakeluun tuo ohjelman logiikka..