Tässä tulee oikea päivityspläjäys :) Sain Anniskalta kuvat..

 

Viikonloppuna siis juhlittiin kummitytön synttäreitä ja Lumoavat lahjapaketit - kirjasesta sain idean paketointiin..

 

Paketissa olevat klemmarikoristeet olen tehnyt Xingin inspiroimana. Kiitos Xing!! Nuo tekstikoristeet on joskus aikoinaan tulleet Tiimarista ostetun minialbumisetin mukana, Tiimari laatua, eli tarroja ovat, mutta muutaman kuukauden säilytyksen jälkeen muovikoriste ja tarra eivät enää halunneet olla yhdessä.. Liimasin muoviympyrän ja -neliön taustalle paperinpalan ja sitten liimasin kontaktiliimalla ne klemmariin. Kontaktiliima vain oli liian vahvaa, "poltti" joistakin paperin läpi muovikoristeeseen läikät.. Mutta mutta onneksi osa onnistui :)

Kortti oli tällainen

Leimasimet olen ostanut Lauralta..

Pidin tuosta lahjapaketin ulkoasusta todella paljon, joten noudatin samaa tyyliä tässä taulussa

Pohja on Tiimarista, 20x20 ohut canvaspohja. Reunat tuputtelin musteilla, ja decoupacelakkaa päälle. Papan kuva on liimattu paksulle paperille ja lakattu decoupagelakalla. Kuivausvaiheessa kuva tarttui johonkin, sen takia nuo pienet valkeat pilkut tuossa kuvassa.. Mutta toisaalta sopii tyyliin :) Myös taustapaprut on lakattu. Alunperin aioin laittaa kuvan minipyykkipojilla kiinni, jotta voisin vaihtaa kuvaa tauluun aina mielialan mukaan, mutta se ei vaan näyttänyt hyvältä, joten pistin pyykkipojat puoliksi ja vaan liimasin kuvan päälle. Sanatarrat sanovat "My grandpa in the old times".

Xing oli myös tehnyt aivan ihanan avaimenperän, Anniskan kanssa tuosta innostuttiin ja tehtiin heijastimet. Tässä minun:

ja toiselle puolelle oli tarkoitus laittaa akkeleita, kun paperissa oli paljon ukkeleita, mutta vapaalla kädellä leikatessa ne onnistuivat vähän niin ja näin..

Paperi on Basic Greyn lehtiöstä, pahvina toimi samaisen lehtiön takakansi. Siitä leikattiin kolme samankokoista palaa, jotka liimattiin yhteen Art Medium - liimalakalla (Sinooperista). Paperi kiinnitettiin ja päällystettiin samaisella liimalakalla, koska se lupaa, että pinnasta tulee kuivuttuaan vedenpitävä.. Pari päivää on nyt takissa kiikkunut ja ei vielä ainakaan ole kärsinyt.

Anniskan heijastin löytyy täältä.

Kalenteri odottaa vielä kuvaamista.. On kuumetta ja ei kykene oikein mihinkään :(