Mulla on askarteluhuone, JES!! Mutta se on niin sotkussa, että valloitan keittiön.. Tässä olisi mun projekti tälle vuodelle, järjestää askarteluhuoneeni! Eli nyt kaivataan ideoita!!!


Sivupöydällä on pikkuhilulaatikko, kukat, tarrat, korttipohjat, nauhat, sekalainen värikynäpino, pensselit ja silkkipaperi ym paperirullat.. Seinällä roikkuu lävistimet, sakset, piparimuotit ja jotain sekalaista..



Varsinaisella askartelupyödällä on paperisilput, liimat, tarrat, saksipurkkit, joitain maaleja, valmiiksi leikatut kuviopaperit kortteihin jne. Ja sitten se epämääräinen kasa kaikkea, jolle ei ole oikein paikkaa, siinä oikealla kädellä..



ja sitten se epätoivoinen tapaus.. Eli reissaan aika usein askartelukamojen kera = Ikean kasseja saattaa olla useitakin lattialla, joissa on tärkeimmät askartelukamat. Ja kun ne on siellä kasseissa ihan miten sattuu, niin jotain tarviessa tulee heiteltyä tavarat vähän minne sun sattuu.. (En muuten edes muista koska viimeksi olen huoneessani askarrellut :) ) Mutta siis auttakee, onko teillä toimivia säilytysratkaisuja???

Ainut mikä omasta mielestä tällä hetkellä toimii on kirkkaiden leimasinten ja leimasinkuvien säilytys. Tuossa lokerikossa, oikeassa yläreunassa näkyy kaksi mappia, isommassa on kirkkaat leimasimet muovitaskuissa ja pienemmässä "mapissa" (a5 - kokoinen valokuva-albumi) on leimatut ja väritetyt leimasinkuvat.

Suurin haasteeni on ehkä se, että kaikki pikkusälä (kukat, tarrat, nauhat, muut pikkukoristeet) on nyt isossa pikkulaatikkolokerikossa. Kun lähden reissuun, survon suosikkikoristeeni johonkin pienempään laatikkoon yhdessä teippien, liimojen, saksien kanssa. Ja kun joka reissuun tulee tehtyä sama (yleensä on joku teema jonka mukaan laatikot pakkailen, esim joulu ja eihän kaikki reissut ole samalla teemalla..) niin lattialla pyörii useita sekatavaralaatikoita.. Ja sitten on vielä korukamat erikseen samanlaisissa sekasotkulaatikoissa.. Eli yksinkertaisesti sanottuna homma ei tällä hetkellä toimi.

Eli mielelläni otan ideoita vastaan!