Tämän viikon inspishaaste oli seuraavanlainen

TEKNISET TIEDOT

Haaveiletko uudesta tietokoneesta tai jopa autosta? Onko perheen teini-ikäisellä kiikarissa uusi puhelin, jonka ominaisuuksista hän jaksaa muistuttaa? Onko miehen moottoripyörähaave pelkkää kuutioista puhumista? Entäpä HD ready ja Full HD, luetko alennusmyyntimainoksia näitä seikkoja silmällä pitäen? Skräppäyskohteessa voi olla watteja ja voltteja, hevosvoimia ja kierrosnopeuksia, pikseleitä, liitäntöjen määriä tai erilaisia energialuokkia.

 

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä valvoessa (joko nyt aloitetaan yövalvomisien harjoittelut??) sain sitten idean: kun ei ole oikein teknistä laitetta mistä skräpätä, niin skräpätään sitten oudosta laitteesta nimeltä nainen.. Ja tuloksena syntyi vähäunisen yön jälkeen tällainen leiska:

1247777182_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tekstissä on mm. mallin nimi, valmistusvuosi, koko, ominaisuuksissa kerrotaan käyttis (naisen logiikka 1.0, maalaisjärki 1.0.2), kieliominaisuudet, perusohjelmat (esim. tytär, tyttärentytär, asennusvaiheessa ohjelma äiti 2.0.0.9_1), tunnetut haittaohjelmat, tulevaisuuden ohjelmia (=haaveita).

Tähän leiskaan olisi kyllä voinut laittaa käyttöohjeitakin, mutta tila loppui kesken ja en hoksinut piilojournalingeille jättää tilaa..  :)

nyt kyllä tuli skräpättyä ihan ohi haasteen, mutta tärkeintä lienee, että juuri haasteesta sain inspiksen tämän toteutukseen?? :)