Oho, onpa viime kirjoituksesta taas vierähtänyt aikaa..

Tässä vielä yksi kortti, jonka tein Baulan luona elokuussa.

Paperit Sassafrass Lass (Bambi ja perhonen leikattu niistä) ja KC Company (?). Little girl - teksti tehty Baulan slicella (kiitos!!). Kortti oli kooltaan n. A5.

Sitten tämän kortin tein möksäreissulla. Kortti lähti ilostuttamaan pian 3-vuotiasta pojua.. "Hirviö" leikattu Baulan luona slicella, suosikkihahmoni :)

On nuo viimeisimmät kortit olleet vähän erityylisiä mitä olen aiemmin tehnyt. Niin myös muutama muu kortti, jotka olen tehnyt. Laittelen huomenna vielä postauksen jos joudan.. Täällä nimittäin h-hetki lähenee. Ja koska asumme täällä kaupungissa (!!), jossa synnäriosasto ei ole auki, eikä ole enää edes kätilöpäivystystä, lähden huomenna päivystelemään porukoiden nurkkiin.. :) Eipähän tarvitse sitten jännitellä, että ehtiikö ajoissa sairaalaan vai ei.  Varaudun siihen, että vaavi päättää tulla maailmaan pari viikkoa lasketun ajan jälkeen, eli mukana on kankaita kestovaippoja ja tilkkupeittoa varten sekä lankoja lapasia ja villapeittoa varten... ei ainakaan aika tule pitkäksi :) paperit ajattelin tällä kertaa jättää kotiin! Voi toki olla, että mitään ei tule tehtyä, mutta onpahan matskuja mukana, jos inspis iskee..