Jos edellistä leiskaa oli ihan käsittämättömän hankala tehdä, niin tämä syntyi parissa minuutissa. Inspistä hain tästä luonnoksesta.

Otsikko ja journaling jäi alunperin tekemättä, koska mietin josko tämä sivu tulisi minun 2010 tavoitteet - projektiin (tammikuun inspis-haaste). Sitten päätin, että tämä ei sinne tule. Nyt jotenkin tuntuu siltä, että tämä sivu on paras näin. Otsikko olkoon Peepun bodyn teksti ja journalingin kirjoitan leiskan taakse. Sivu kokoa 6x6 ja paprut Basic Grey Offbeat, ricrac-nauha Tildaa.

If I got few grey hairs with the last layout there were no prob with this one. I was inspired by this sketch.

First I did not write the headline and journaling cos I was not sure in which album I will put this layout. Now I have decided where it will be but now I think it is best this way. The text on Peepu's shirt can be the headline and I will write the journaling behind the paper. Btw this page is 6x6 and papers are Basic Grey Offbeat, ricrac - ribbon is from Tilda.

Tein myös toisen 6x6 leiskan samaan syssyyn.

I also made another 6x6 layout with the same sketch.

Paprut Basic Grey Sultry, nauha on nurinpäin käännetty, valmistaja ??, haaraniitti jostain ja kukka Tiimarista. Tämän kans oli sama ongelma, otsikko ja tarina jäi kirjoittamatta, kun en heti tiennyt mihin albumiin tämän laitan (meidän matka -albumi vai 2010 tavoitteet). Nyt en osaa enää niitä lisätä.. Ehkä joskus tulee vielä tehtyä tälle jotain..

Papers: Basic Grey Sultry, ribbon ??, flower chipboard from Tiimari.