Nyt on uusi vuosikymmen sitten korkattu. Ehkä sitä on tultu jo vanhaksi, kun ei se uusvuos oikein tunnu miltään :) Kotona tehtiin tortilloja ja uuden vuoden raketit käytiin katsomassa tunturissa, siinäpä se.

Sitten asiaan. Tästä taitaa tulla oikein megapostaus, nimittäin nyt niitä kuvia joulukuun tekeleistä on koneella :) 

Ensin lahjoista kuvia. Pikkuinen pääsi koristamaan isomummolle tehtyä taulua, kuvattu ilman kehystä, tekeleen koko on 18x24cm. Näitä tämän tyylisiä tein kolmin kappalein, ehdin kuvata vain tämän.

Baulalta ostin nipun noita Adornitin kirjaimia, ja niihin olen vallan ihastunut. Sitten nuo kuviolliset paprut on Tiimarin 8x8 Wedding-albumin mukana tulleita. Oli Roviksessa tarjouksessa 4,90 ja koska tarvitsin toisiin projekteihin noita albumeita, hamstrasin sitten muutaman itselleni. Positiivinen ylläri oli, että papereitakin on tullut käytettyä jo neljässä projektissa :) Sopivat mielestäni tosi hyvin näihin vauvahempeilyleiskoihin.

Tämä taulu on taas astetta isompi, 24x30 cm. Ja isomummolle ja isopapalle tein. Isopapalla on huono näkö, joten yritin mahdollisimman "selkeitä" kuvia ja tekstejä käyttää, jotta hänkin ne näkisi. Leiskassa käytetyt kuvat on ottanut Anniska, kiitokset vielä kerran : )

Paperit on muistaakseni Scenic Routen Grafton. Ja aakkoset jälleen Adornitin.

Tässä vielä kerta kiellon päälle meiningillä muutamia kuvia joulukorteista / pakettikorteista.

Ja kyllä. Olen ladannut netistä koneelleni kuvankäsittelyohjelma GIMPin ja opettelen sitä käyttämään. Helpoilla tehtävillä aloitetaan, eli olen osaan ylläolevista kuvista harjoitellut tuota blurraamista :)