Sain sunnuntaina siivottua vähän tuota askartelunurkkausta ja pitihän se sotkea samantien :) Tämän hauskan kuvan olen aikonut skräpätä monesti, mutta aiemmin en ollut keksinyt, että miten. Sunnuntaina sain idean ja tässä lopputulos

This picture from my granmoms makes me smile every time I see it. Finally I figured out what I want to say on the layout. So here it is "Teräsmummot"  (freely translated Super granmoms)

Ja lähikuvaa :)

Basic Greyn paperia vähän maalailin valkoisella ja sille alueelle kirjoittelin sanoja, mitkä kuvaavat molempia mummoja. Sitten vähän kukkaa, kimalleliimaa, Basic Greyn journaling-lappua (jonka hirveät kukat peitin toisilla kukilla). Valokuvan reunoihin hipaisin myös maalia.

Basic Grey paper, little white paint, some flowers etc and the layout was finished. I wrote some words which describe both of my granmoms on the white paint (wanted a little bit different background for the photo).

Olen huomannut, että mammadementia on iskenyt oikein urakalla ja tuonut myös lukihärön tullessaan ;) Edellisessä postauksessakin puuttui sanoja välistä vaikka kuinka! Yrittäkee ymmärtää :) (Ja leiskassa on kans kirjoitushärö, väliviiva puuttuu otsikosta GRRRRR)