Mun pikkuinen veli viilettää Helsingissä tämän vuoden yhden järjestön puheenjohtajana. Puhelinlangat laulaa perheen sisällä, kun tiedossa on, että Teppis esiintyy telkkarissa / radiossa / suorissa nettilähetyksissä tai vastaavissa :) Muutamia kertoja olen yrittänyt ottaa kuviakin, kun hän on ollut telkkarissa / nettilähetyksissä ja joitain kuvia saanutkin. Ja siitä skräppäämään:

Tämän sivun idea syntyi aikoinaan inspiksen haasteen #98 innoittamana, meidän koko perhe fanittaa Teppistä :D Haasteeseen en ehtinyt mukaan (ylläripylläri) ja hieman leiskan aihekin muuttui matkan varrella. Vielä olis yks herkkukuva odottamassa, jossa presidentti taputtaa Teppistä harteille. Voisko sen skräpätä otsikolla "Valtakunnan kermaa" *hihittelee*

Journalingin olen lisännyt kuvan oton jälkeen, ja journalinglappu kurkistaa sitten livenä tuolta vihreäkuvioisen taustapaperin alta.

Matskut on Scrap-Roomin maaliskuun pakista (Lauran blogissa pakista hyvä kuva), lukuunottamatta aakkosia ja grungeboard-kehystä tuolla vasemmassa yläkulmassa. Hauska muuten vertailla minkälaisia aikaansaannoksia saadaan samoista matskuista. Laura on tehnyt mm. tämän leiskan samasta pakista. Mehän siis Anniskan kanssa tilattiin nuo Scrap-Roomin pakit puokkiin, kumpikin saa kaksi pakkia per kuukausi. Ja vuorokuukausin valitaan, mitkä pakit otetaan. Kesäkuun pakit on kyllä niin herkkuja, että Anniska, yritähän päättää mitkä kaksi haluat ;D Kummitätin kädet syyhyää jo!