Get Inspired haaste #113 kehoitti skräppäämään jostakin henkeäsalpaavan kauniista.

Tässä kuvassa on sitä jotain, tämä kuva saa mut kyyneliin tunnelmallaan ja herkkyydellään.  

"Te olette olleet naimisissa yli 60 vuotta. Vieläkin jaksatte välittää ja huolehtia toisistanne. Ja läheisistänne. Olette meille hurjan rakkaita"

Kuva on Anniskan ottama. Aina kuvaa katsoessani toivon: toivottavasti meidänkin rakkaus on yhtä lujaa ja kestävää.

Tiedättekö sen tunteen, kun joku kuva on hurjan tärkeä ja siitä haluaisi tehdä aivan mielettömän hienon sivun / kirjoittaa ihan mielettömän upean tekstin? Ja sit jumittaa ja jumittaa, kun ei mielestään upeaa saa? Tämä kuva oli minulle sellainen. Ja journalingin kirjoittaminen ihan äärettömän tuskallista. Ei löydä sanoja. Ei sitten millään. Ja ei vieläkään löytänyt, sitä mitä olisi halunnut kirjoittaa. Ja lisähaastetta toi kyyneleet, piti olla tarkkana, ettei sotkenut koko leiskaa :) Mutta näillä mennään :) 

Ai niin, samalla tämä sivu on mun ja Anniskan omiin haasteisiin. Heitin Anniskalle haasteen, leiskassa tulisi käyttää vain yhtä väriä + tehosteväriä ja lisäksi valkoista+mustaa sai käyttää. Mulla pääväri tuo keltainen ja tehosteena punaista. Anniskan leiska on täällä. EDIT: Ahsoo, lukaisinpa inspiksen osallistumisohjeet, ja enhän mie tällä leiskalla periaatteessa saa osallistua tuohon meidän haasteeseen. Eli tekaisenpa siihen joku päivä uuden leiskan :) Hyvä syy skräpätä lähipäivinä lisää :)

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE!!