Mun hurjat tilaukset saapuivat kaikki viime viikolla. (Ja nyt en muuten tilaa mitään taas muutamaan kuukauteen, lupaan sen. Paitsi Scrap-Roomin kuukauden pakit). Ja niitähän piti ottaa reissuun mukaan, oli ne niiiiin ihania. Kolme leiskaa sain tehtyä iltapuhteina ja vähän Peepu 365:stakin eteenpäin.

Tässä ekassa leiskassa käytin tähtitarroja, valkoista ja mustaa kartonkia sekä noita softis-aakkosia uusista matskuistani. Lisäksi posti toi Get Inspired Kuukauden kisan palkintoni (jippii!!) ja yhtä leimasinta piti testailla. Tai siitä se ideakin oikeastaan lähti. Tämä leiska on vastaus kahteen mun ja Anniskan haasteeseen. Anniska haastoi skräppäämään ilman valokuvaa ja minä haastoin Anniskan käyttämään yhtä väriä+tehosteväriä leiskassa, lisäksi sai käyttää mustaa ja valkoista. Niin ja jälkeenpäin hoksin, että vastaa tämä Inspis #100 haasteeseen, jossa piti listata sata asiaa.

Listasin itselleni omia tämän hetken / all time suosikkejani: tv-ohjelmat, pullat, roskaruuat, ruuat, seurapelit, makeiset, elokuvat, esiintyjät, harrastukset sekä alkuvuoden 2010 top 10 tapahtumat. Voi sitten muutaman vuoden päästä tehdä toisen ja vertailla :) oli kyllä aika herkkupainotteiset listaukset :D

Anniskan vastaavat löytyy täältä ja täältä.