Peepu 365 - projekti edistyy, nyt on peräti tammikuu kirjoissa ja kansissa :) Joka päivä olen tähän asti muistanut kuvan ottaa. Pari päivää oli hakusessa, mutta nekin löytyivät, onneksi..

Olen Tiimarista ostanut ihan pahvikantisen mapin, johon Peepu 365 - albumin teen. Pahvikantisen siksi, että jos vaikka joskus saisin sen koristeltua.. Aloitussivuja tein diginä, ja ne löytyy täältä. Ja tässä "maistiaisia" tammikuulta. En kaikkia sivuja kuvannut, kun kuitenkin samalla kaavalla mennään :) 

Eli suurimman osan kuvista laitan näihin keräilykorttitaskuihin. Omani ostin Tiimarista, ja valmistajalta tarkistin, että ovatko happovapaita. Kuulemma pitäisi olla.. Toivottavasti ovat, koska Peepulle tätä albumia teen..

Päivämäärät merkkaan kraft-kartongin jämistä leikatuille suiroille, väriä tuomassa tähti- tai sydän- kuviot. Osaan kuvista olen kirjoitellut myös lyhyttä journalingia, osassa sivuista on yksi kortti, jossa muutaman päivän tarinoinnit ja lopuista päivistä tarinoinnit olen kirjoittanut koneella yhdelle A4:lle, joka on omassa muovitaskussaan.

Muutaman päivän kuvat "skräppäsin" 4x6 koossa. Tän muovitaskun leikkasin kylmän viileesti sellaisesta 12x12 tuumaisesta muovitaskusta. Tarvitsin sen toisen puolen yhteen toiseen projektiin, niin tämä päätyi sit tänne. Tän "sivun" toiselle puolelle laitoin muutamia "tuplakuvia". Kuvia tilatessa kun en osannut päättää parin päivän kohdalta, mikä kuva on päivän kuva, joten teetin pari vaihtoehtoa..

Tää on mun tammikuun sivujen suosikki. Olin muutaman tammikuun valokuvan teettänyt 4x6 koossa, joten muokkasin niitä vähän saksilla, jotta mahtuivat näihin keräilykorttitaskuihin puolikkaina :) Tuli kiva.

Tammikuun saldo on "digikansi", 2 keräilykorttimuovitaskua molemmin puolin, toi 4x6 sivu ja 1xA4 muovitasku jossa tarinointia.

Nelsson mietti omassa blogissaan 365:n kustannuksia. Aloin sit miettimään, että paljonkohan tälle omalle tulee hintaa. Tarkkoja hintoja en muista, joten noin hinnoilla laskettuna kustannukset tammikuulta on: muovitaskut 2 e, kuvat 2 e, omat tulostukset varmaan 1e. Paperit ja tarrat on jämävarastoista, joten niille ei oikein hintaa voi laskea. Yhteensä 5 e + kansio 3 e. Jos kustannukset pysyis samana kaikki kuukaudet niin hinta olis yhteensä 63 e. (Saa korjata, jos mielestänne lasken väärin.. Muutaman todella huonosti nukutun yön jälkeen aivot ei toimi..) Ei mielestäni paha. Toki nyt on tullut tilattua lisää kraft-kartonkeja, muutamia tarroja jne tätä projektia silmällä pitäen, joten varmasti tulee kalliimpi projekti.. ja täytyy kyllä myöntää, et en hintoja ole miettinyt ollenkaan tätä tehdessä. Toivon vaan, että saan tehtyä tän projektin kunnialla loppuun ja annettua Peepulle muistoja koko kansion täydeltä :) 

Kiitos muuten kaikille ihanista kommenteista! Niitä saa jättää edelleen, kummasti piristävät päivää :D Itse en ole hirveästi ehtinyt blogeja kiertelemään viime aikoina, mutta toivottavasti kunnostaudun pian :)