Heipparallaa!

Joulukuu on kohta jo puolessa välissä! Aika menee kuin siivillä! Joulukuun kunniaksi minäkin aloin tekemään DD:tä. Ja yllätyksekseni olen huomannut, että DD:n innoittamana osa jouluvalmisteluista on aloitettu paljon aiemmin kuin ennen. Esim. omat joulukortit on jo tehty vaikka vielä on monta päivää aikaa niitä lähetellä!! Katsohan vain, silti kirjoittelen osoitteita viimeisenä iltana.. Toisaalta osa jouluvalmisteluista on täysin tekemättä. Joulutunnelmaa ei ole kotona yhtään. En ole jaksanut sisälle laittaa yhen yhtä joulukoristetta. Saatikka jouluvaloa. Ei meillä älytön ole ennenkään ollut mutta jotakin kuitenkin. Nyt ei yhtään. Nada. Saa nähdä mennäänkö näillä aattoon asti.

Peepu-pojan kanssa tehtiin marraskuussa vähän extempore matka Tampereelle. Oho,miten sattuikaan, että samaan aikaan siellä oli ne käsityömessut.. Oli kyllä ihana päästä käymään, mutta eihän mulle yksi päivä riittänyt mihinkään :) Olisin voinut koko viikonlopun siellä kierrellä :) Yllättävän maltilliset oli ostokset. Pääasiassa sijoitin kohokuviointitaskuihin ja niitä onkin ahkerasti käytetty joulukorttien teossa.

Lisäksi ostettiin Peepun kanssa luutuja ja kangasvärejä. Pitihän munkin niitä kokeilla:

Noin kolmen vuoden hautomisen jälkeen keksin maskille käyttöä ja kivalta se luutu tuolla käytössä näyttää. Paljon kivemmalta kuin tässä kuvassa :) 

Palataan..