Olen lähdössä Peepulin kanssa reissuun ja matkalle piti keksiä varalta kaikenlaista tekemistä. Lilla a:n blogista bongasin "I spy" - kirjasen ja eikun omaa versiota toteuttamaan.. Tiimarin alesta ostin muovisen albumi"läpäreen" eurolla ja sinne tulostelin kuusi erilaista etsi ja löydä - aukeamaa. Tässä pari esimerkkiä.

Kansi:

Kuvan käsittelin Photoshopissa, taisi olla Stamp - toiminnolla (valistin alueen, sitten filter -> sketch -> stamp) ja sitten leikkasin oikeasta kuvasta tuon palluran ja liitin kuvaan. Vielä tekstit ja avot. Mie olen niin tyytyväinen, että osasin tehdä tällaisen!!

Meiltä ei löydy valkoista seinää niin, että sitä vasten voisi valokuvata, joten Ikean tv-taso ja vaalean harmaa seinä olivat kuvaustaustana. Kuvat olen ottanut kymmenen maissa parina iltana, joten varjojen kanssa oli ongelmia. Oli muuten yllättävän haastavaa saada kuusi erilaista lelusekasotkua aikaiseksi :) Ei meillä ehkä sittenkään ole niiiin älyttömästi leluja kuin luulin..

Kuvakollaasit tein siten, että ensin muokkasin kuvat Photoshopissa ja sitten tein kuvakollaasin PhotoSheet - ohjelmalla. Photoshopissa en kuvakollaasia nimittäin osannut vielä tehdä :) Olisin halunnut valkoiset reunukset kuviin, mutta en hoksinut miten sen olisi voinut helposti tehdä, joten sekin jäi seuraavaan kertaan. Onpahan vielä opeteltavaa! 

Loput albumin taskut täytin tavallisilla valokuvilla, valokuvia on tällä hetkellä Peepulin mielestä kiva katsella. (Ja skräppialbumeja muuten katsellaan myös ahkeraan!)

Toivottavasti poijalle kelpaa! Äippä ainakin on ihan suht tyytyväinen aikaan saannokseensa :)