Olen jo aiemmin skräpännyt pari leiskaa kesäkuussa tehdystä Venäjän reissusta. Aiemmissa leiskoissa on ihmetelty venäläisiä tapoja ja ihasteltu maisemia, nyt oli itse asian eli kalastuksen vuoro :) 

Kraftia, kraftia ja kraftia :) Mukaan on sotkettu Biltemasta ostettua maalariteippiä ja jossain Scrap-roomin pakissa olleita puunappeja ja tageja (puunappien alla palat tageista), K&Companyn chipboard - aakkoset, DCWV:n Green Stack Chipboard setistä lintu ja majava sekä American Craftsin pinssi.

 

Puunappeja näytti olevan sivussa liikaa, joten liimasin SE - sanan puunappien päälle. Tästä tuli mun mielestä ihan kiva juttu :)

Valokuvan yläpuolella on taustakartongin "nimilapusta" leikattu palanen koristeena. Päivämäärät on leimattu Project Lifen mukana tulleella leimasimella.

Omasta mielestä sivu on vähän erityylinen mitä muut viimeaikoina tehdyt. Enkä käyttänyt valmista pakkia vaan keräilin matskut ihan itse! Lopputuloksesta tykkään ja tykkään siitä, että olen saanut sivuun tungettua koristeitakin!

Montako leiskaa olet tänä vuonna tehnyt? Seuraatko kuinka monta teet? Mie aloin vuoden alusta numeroimaan jokaisen leiskan ja eilen tuli täyteen pyöreät 50! Oma tavoitteeni tälle vuodelle on 52 leiskaa, joten se lienee täyttyy :)  jos ei tule täydellistä jumitusta loppuvuodeksi..