Alkuvuodesta tein leiskoja ihan älytöntä tahtia ja niitä on julkaisematta vaikka kuinka monta. Koska heinäkuun jälkeen tahti on hidastunut, suorastaan pysähtynyt, kaivelen vanhoja kuvia kehiin. 

Mulla on valokuvat lajiteltu siten, että on erikseen skräpättävät ja erikseen albumiin menevät. Skräpättävistä valitsen aina fiiliksen mukaan kuvat käyttöön. Noh, siellähän pukkaa sitten välillä pyörimään todella vanhoja valokuvia.. Keväämmällä otin nipun vanhempia kuvia, ja "pakotin" itseni ne käyttämään.

 

Peepulin vauva-ajan ilmeet naamakirja - henkeen.. Ajatuksena oli, että valokuvat ripustan "pyykkilangalle", kun lippunauhoista leikkaan noita lippuja "auki". Noh, tämän sivun osalta täytyy kyllä myöntää, että ajatus ja toteutus ei nyt toisiaan löytäneet. Mut tulipahan taas yksi leiska valmiiksi :) 

Matskut jälleen Scrap-roomin pakista aakkosia ja nappeja lukuunottamatta.

Sitten toinen.

Tämä onnistui himpun verran paremmin kuin ylempi, vaikka ajatus ja toteutus ei tässäkään menneet nyt ihan yksiin. Paljon paperitähtiä, vähän AC:n tähtinauhaa, ja värikkäitä kuviopapereita..

Ja koska käyttämieni papereiden sarjan nimi sattui sopimaan sivun aiheeseen, nappasin yhden paperin alalaidasta "merkin" koristeeksi. Tuosta olisi kyllä voinut tehdä piilojournalingin, mutta en sitä sivua tehdessä huomannut. PItääpä pitää mielessä jatkossa..

 

ps. Aakkosvarastot alkaavat uhkaavasti pienentyä ja täydennyskierros olisi tarpeen. Olen yrittänyt suomalaisista skräppäysliikkeistä löytää hyvää American Crafts - kirjainten valikoimaa, mutta en ole oikein löytänyt. Olisiko sinulla antaa minulle vinkkiä? Missä on paras valikoima?