Seuraan silloin tällöin Ali E:n blogia ja sieltä bongasin joskus Scrapbook on the Road - jutun, jossa Ali E oli tehnyt "matka-albumipohjan" reissuun mukaan. (En nyt löytänyt sitä alkuperäistä postausta, mutta löysin tällaisen Scrapbook on the Road - kurssin).

Lontoon reissun ovella kolkutellessa päätin tehdä albumin mukaan, ilman kurssia tosin :) 

Kaivelin mielestäni yhteen sopivia erilaisia kuviopapereita, Scrap-roomin pakeista ja omista varastoista, sekä vanhan, yhden kerran testatun, minialbumin ohjeen ja aloin taitteluhommiin (Ohje Quick & Crafty - lehdestä, Syyskuu 2008). Albumin ollessa kesken tulivat mellakat ja kaikki oli epävarmaa; minne loppujen lopuksi mennään, mennäänkö ollenkaan, mitä ihmettä tehdään... Albumin tekointo vähän laantui, paikkojen nimiä en uskaltanut kirjoitella etukäteen, ja osan sivuista jätin blankoksi.. Matkan ollessa nurkan takana, albumin pohja oli tämän näköinen

Albumiin tuli kahdeksan taiteltua taskusivua, joista koristelin pääsääntöisesti toisen puolen ja toisen jätin odottamaan mitä tuleman pitää. Lisäksi albumissa oli tyhjiä muovitaskuja ja pari kuviopaperin palasta. Musta tussi, albumi, kamera + vakaa aikomus täyttää albumia reissun päällä matkaan ja eikun menoksi..

(ajastettu postaus)