Niinhän siinä kävi, että matkalla ei paljon albumia tullut tehtyä :) Joitakin tekstejä sinne kirjoittelin iltaisin ja joitakin karttoja ja muita tallentelin taskuihin, mutta muuten jäi ihan kotihommiksi albumin teko. Mutta se ei oikeastaan haittannut :) 

Tässä vielä kuvia albumista ennen matkaa.

 

Ja nyt (melkein) valmiina, se näyttää tältä:

Reissun jälkeen uskalsi jo kanteenkin kirjoittaa missä käytiin :) Eli Lontoossa pyörittiin.

Ja isossa kaupungissa kun oltiin, niin karttoja tarvittiin joka päivä.. Joten kaksi ensimmäistä taskua täyttyikin erilaisista kartoista. On maanalaisen karttaa, puiston karttaa, eläintarhan karttaa etc etc. Toisen taskun otsikkona kartat, toisessa taskussa kehoitus "elä eksy". Muovitaskuun lisäsin muutaman matkustuskuvan.

Seuraaviin taskuihin keräilin sitten meidän matkaliput ja tarinointia matkustamisesta (taskuissa otsikot "matka jonnekin" ja "liput kiitos"). Tein muuten myös listan, mitä kaikkia julkisia käytettiin, laitoin ylös bussien numerot ja maanalaisten reitit. Oli aika pitkä lista reissun päätteeksi :)  Albumin välissä olevalle kuviopaperille tallensin meistä otetun perhepotretin.

Ja seuraavalla aukeammalla on tunnelmia matkan majapaikoista, "koti se on matkallakin".

"Terveisiä meiltä" taskuun kirjoittelin "korttiin" listaa, kenelle kaikille reissulta lähetettiin kortit ja mitä korteissa kerrottiin. Muovitaskuihin laitoin "koti-tunnelmakuvia". 

Seuraavalla aukeamalla oli ostosten vuoro. Peepuli vähän shoppaili tuliaisia, ja niistä pari kuvaa tulostelin muistoksi ja taskuun "ostoksilla" kirjoittelin vähän mitä osteltiin. Tai oikeastaan ihmettelin, kuinka vähän osteltiin ja kuinka pysyttiin matkabudjetissa. (Ihmeiden ihme!) Ostoksilla - taskun koristeissa on muuten ylitse jäänyt postimerkki ja tuo pääkallokangaslappu on Peepulille ostetun paidan hintalappu.

"Kuitit olkaa hyvä" - taskuun keräilin muutamat kuitit, mitkä vielä lompakosta löytyivät. Välissä olleelle kuviopaperille skräppäsin pari kuvaa, tower bridge ja pakollinen puhelinkoppi-kuva :) Nämä "välipalat" ovat mieleeni :)  Antakaa ruokaa - tasku sisältää tietenkin tarinoita siitä mitä syötiin ja missä..

Koska osa matkalla syödyistä ruoista oli tosi herkkua, "lurps" - taskuun tulostin muutaman valokuvan syödyistä ruoista lyhyillä kommenteilla.

Unique memories - tasku tallentaa muutaman hauskan jutun, mitä matkalla sattui..

Pari seuraavaa aukeamaa onkin sitten omistettu "päätapahtumille" eli London Zoo ja Sea Life - vierailuille. London Zoossa kierreltiin koko päivä! Aamulla mentiin heti kymmenen jälkeen kun eläintarha aukesi ja illalla poistuttiin n. kymmenen minuuttia ennen kuin tarha meni kiinni. Peepuli jaksoi koko päivän todella hienosti, innoissaan katseli eläimiä ja leijonia piti käydä katsomassa oikeen pariin otteeseen. Jos Peepuli tykkäsi leijonista, olivat pingviinit mun suosikkeja! Satuttiin juuri pingviinien ruoka-aikaan niitä katsomaan ja vitsi, mikä vilinä altaassa kävi, kun pingut uivat ja viuhtoivat evään perässä. Valitettavasti tuo sattui juuri Peepulin päiväunien aikaan, joten hän ei sitä vilskettä nähnyt vaan uinaili tyytyväisenä matkarattaissa.

Top ten - muistot matkasta ovat vielä kirjoittamatta.. Aiheuttaa mulle vähän harmaita hiuksia.. Ja haluaisin kirjata tähän meidän kaikkien muistoja, enkä vain omiani, joten kirjoittelu odottaa hetkeä, joilloin ajan kanssa voisimme matkaa muistella.

Sitten fiilistelytasku "yhdessä". Tämä oli meidän ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka, toivon, että näitä saadaan vielä paljon lisää.

Loppuun vielä kivoja kuvia matkalta ja tunnelmia kotimatkalta.

Albumi oli yllättävän helppo täyttää, kun pohja oli valmiina. Tekaisin albumin loppuun yhden viikonlopun aikana. En usko, että matkasta olisi tullut tehtyä tällaista minialbumia, jos pohja ei olisi ollut valmiina - koska totesin tämän mallin itselleni toimivaksi (pohja ennen varsinaista tapahtumaa, täyttö jälkikäteen), tein Peepulin 2 v synttäreitä varten samantyylisen vieraskirjan etukäteen. Nyt vieraskirja odottaa viimeistelyä, taskuissa on vieraista ja synttärisankarista polaroid - kuva ja vieraiden antamat kortit -> koristelut ja tarinat odottavat. Siitä albumista sitten myöhemmin enemmän.

ps. Digijärkkäri on ollut meillä nyt vuoden ja 5 kk. Syyskuun alussa tuli 10000 kuvaa täyteen. Näiden 10000 kuvan joukkoon mahtuu yksi helmi. Helmi, jossa tunnelma, värit etc ovat ylitse muiden. Ja tätä kuvaa käytin sitten synttärikutsussa

<3