Heps,

lienee aika vilauttaa valmistuvaa Daily Decemberiä. Aiemmassa postauksessa oli jotain kuvia sivupohjista, jotka tein ennen joulukuuta. Nyt olen sitten lisäillyt kuvat ja tekstit. Tänä vuonna yritän kertoa yhden jutun joka päivältä, enkä kertoa koko päivän tapahtumia. Lisäksi olen joidenkin päivien kohdalle kerännyt lehtileikkeitä ajankohtaisista asioista / silmään pistäneistä uutisista / hassuista jutuista :) 

Ensimmäisen päivän aukeama ei ole vielä valmis, koska varsinainen DD-kansilehti on vielä tekemättä. Mutta tässä kuitenkin kuva tämän hetken tilanteesta. Oli aivan ihana palata kotiin, kun iloinen pieni poika oli vastassa kentällä :) 

Toisena päivänä potkuteltiin ostoskärryillä ja luettiin presidentin vaaleista.

Kolmas päivä matkustettiin mumman ja papan luo Rovaniemelle. Minä ihmettelin matkalla yllättävän kesyä kettua ja Peepuli nukkui. Kirjekuoressa on Peepulin matkasta tarinaa.

Neljäntenä päivänä käytiin papan kanssa lentokentällä katselemassa charter-koneita. On se vaan aina niin mukavaa touhua. Poika on innoissaan ja itsekään en valita :) Olen muuten samaisella Rovaniemen kentällä seisonut monet kerrat nuorempana (isän kanssa ja sisarusten kanssa) ja ihmeellisin kone minkä olen nähnyt siellä on Concorde. (Sorruin muuten ostamaan tuon Tiimarin joulujournaling-vihkosen ja peräti lappusen sain käytettyä tämän päivän kohdalla).

 

Maanantaina poju ja mumma leipoivat pipareita. Ja Aku Ankka on ollut 60 vuotta Suomessa.

 

Skannailin sivut koneelle, ja koska aukeamat ovat himpun verran isommat kuin A4, jää reunoista pikkupalat pois. Älkää antako häiritä, jookos? :) Pysyin muuten ihan hyvin sivujen päivitystahdissa aina 13. päivään saakka. Sen jälkeen en ole saanut yhtään valmiiksi.. Ehkä tänään? Ehkä tänään saan myös skannailtua lisää sivuja koneelle? Ja ehkä ensi viikolla päiviteltyä?

----------------

My Daily December 2011. I made the base before December and you can see some photos of the base here

I have tried to scra0 every day one page and until 13rd it was working. Since I have not made any. Maybe today? However I am quite pleased with the result so far. Especially I like the pages with two bigger pictures.