Hiphei 2012! Niin se on skräppäysrintamallakin korkattu. Kolme leiskaa syntyi tällä viikolla. Pari vielä odottaa kuvausta.

Viime vuoden aikana leiskoja syntyi n. 90 kpl, mikä on ehdoton ennätykseni. Tänä vuonna tavoite on, että leiskoja syntyy vähemmän. Viime kesänä nimittäin meni välillä skräppääminen ihan överiksi, ja päivässä saattoi syntyä viisikin leiskaa, yhden lomaviikon aikana muistaakseni melkein parikymmentä. Sehän aika oli yöunista pois.. Tänä vuonna siis tavoite on ottaa harrastus maltillisemmin. Olisi upeaa, jos 52 tulisi täyteen, mutta se ei ole mikään pakko.

Tässä yksi viime vuoden leiskoista.

Pakin ja valokuvien tuhoamistalkoot oli vuorossa :) Useamman eri Scrap-room pakin jämät pilkoin tähän leiskaan ja valokuvalaatikossa ovat nämä kuvat pyörineet pitemmän aikaa. Lisänä vähän tähtiä ja mustaa kynää ja se oli siinä. Idean sain jostain skräppäyskirjasta.  Aloin muuten sivua tekemään ensi 10x10 tuumaisena, mutta se näytti niin orvolta, että loppujen lopuksi liimasin "valmiin" leiskan 12x12 tuumaiseen kartonkiin. Paljon parempi :)