Juu, ei : ) Yritän aina välillä opetella olemaan myös kameran toisella, "väärällä" puolen, mutta ei siitä oikein meinaa tulla mitään. Se on hurjan vaikeeta, ei tiedä miten olisi, jotta edes vähän inhimilliseltä näyttäisi. Yksi "yritä nyt näyttää joltain, otetaan sustakin kerran kuvia" - kuvasarja päätyi leiskaksi asti (tosin naamavärkki on nyt blurrattu, joten ette joudu kärsimään ihmeilmeistä ;) )

Tämä sivu on syntynyt suurin piirtein samoihin aikoihin tämän ja tämän leiskan kanssa ja leiskoista löytyykin hyvin paljon samoja matskuja. Olen jo aiemminkin tainnut mainita, että tällä hetkellä sama juju / matskut esiintyy yleensä kahdessa kolmessa peräkkäin tehdyssä leiskassa. Osaltaan siksi, että se on helppoa (ei tarvi keksiä pyörää uudestaan) ja osaltaan siksi, että silleen on helppo siivota pöytä :) Olenkohan hieman laiska askartelija?? :) 

---------------------------

Layout about the fact that I do not feel comfortable / look good on the other side of the camera. I have blurred the face for your sake ;) This layout was made about the same time as this and this so there are plenty of the same elements/supplies used. I may have mentioned before that I usually end up using the same idea/materials for two to three layouts in a row - it is easy way to clean the table.. May be that I am a lazy scrapper :)