Pienestä se on vitsa väännettävä vai miten se nyt meni ;)  Pojun isi on aina ollut innokas pilkkijä. Ja kilpaillut nuorempana paljonkin. Kun J:n työpaikan ammattiosasto järjesti pilkkikisat viime keväänä, lähdettiin koko perhe kokeilemaan onnea ja viettämään pari tuntia ulkona.

Oli oikein kivaa, ja poju pilkki kuin vanha tekijä vaikka oli vasta toista kertaa pilkillä. Kalasaalis jäi hänellä saamatta, mutta kärsivällisyys riitti koko pari tuntisen reissun ajan. Onneksi pappa oli samoissa kisoissa mukana, joten välillä poju juoksi mutkan siellä, toisen isin luona ja taas äitylin luo.

Leiskan pohjalla on luonnos, mutta en muista enää mistä sen bongasin. Yhtä kuviopaperia (pakin jämät), masking teippiä, ricrac nauhaa, tähtileikkuri, dymo. Journaling piilossa (vedetty kuvassa hieman esille). Joskus "Less is more"?

Perheen sisäisen kisan voitin ma, josta J ehkä kuulee vielä kerran jos toisenkin ;) Kuten joskus muinoin on J kuullut siitäkin, kun minä sain useamman kalan pilkkireissulla vaikka luin samalla roskaromaania :) Pääseeköhän tuota muuten tänä talvena ollenkaan kevätauringon aikaan pilkille. Täällä pohjoisessakin on vain 10 cm teräsjäätä ja nyt puskee järvet vesille kun on ollut plussakelejä. Saa nähdä miten käy.

--------------

"Ice fishing" - last spring time we participated to one ice fishing contest. Our little one was ice fishing like a "pro" even though it was his second time. Unfortunately he did not got any fish but for sure he enjoyed a lot.