Olen hirmuisen valikoiva ruoan suhteen, ja toivon, että pojusta ei tule yhtä nirso. Onkin ollut ilo seurata, että herkkuja ovat hedelmät, marjat, goji-marjat etc.

Mummin ja papan luona goji-marjapiilo ei ollut kauaa piilo. Pojun opittua missä kaapissa ne on, hän parkkeeraasi kaapin eteen, istui siinä ja hoki "anna!" niin kauan, että mummi tai pappa heltyi ja antoi marjoja.

Leiskassa on kolme tarinaa, yläreunan viirissä tarina siitä, kuinka toivon, että hänestä ei tule nirso, alareunassa tarina gojimarjapiilosta ja valokuvassa on vielä valokuvaan liittyvä tarina (valokuvan saa vedettyä taskusta pois). En osannut valita, minkä tarinan haluan kertoa, joten kirjoitin kaikki :D

Materiaalit jälleen Scrap-roomin pakista, Teresa Collins Celebrate. Lisäksi teippiä, aakkoset, haaraniitit ja BG:n journaling lappu omista varastoista. 

------

"I wish" - I am a bit picky when it comes to food and I wish that my little boy will not be the same. So I have been pleased to notice that he really likes to eat fruits, berries etc. Materials from Scrap-Room Monthly kit: Teresa Collins Celebrate + some tape, letters, journaling ticket from my own stock.